Nieuwsbrief

We naderen meer en meer de ontknoping van de reguliere competitie. De voorbije 2 weken zijn we niet bijster goed bedeeld wat betreft punten maar we mogen nog steeds geloven in het hoogst haalbare, nl. de titel en de daarbij gepaard gaande promotie naar 1A. Naast het feit dat we nog steeds meedoen voor de 2e periode hebben we ook nog altijd dat zekere ticket voor de finale in handen.

Het beloven dus drukke en misschien wel uitzonderlijke weken te worden voor ons. Voorlopig kunnen we nog niet veel plannen maken met het oog op die eventuele finale maar als er supporters zijn met ideeën? Die zijn zeker welkom!

Voor de wedstrijd tegen Union komende zondag om 16u is er ook Food&Foot. Deze keer is het stoofvlees of vol au vent met frietjes. Inschrijven vooraf is verplicht. Meer info kan u hier vinden.

Voor de eerstvolgende verplaatsing naar Cercle op zaterdag 28 januari kan u zich inschrijven voor de bus via 0496 14 11 69. De bus vertrekt om 19u van op Schiervelde (kantine beneden). Leden betalen €8, niet-leden €14. Tickets kunnen zoals altijd in  ons secretariaat gekocht worden of op de dag zelf aan het loket.
Ticketinfo Cercle:
Basisprijs: €15
Jeugd (13-16 jaar): €10
Kind (t/m 12 jaar): €5

p1080329Bij deze nogmaals een oproep naar iedereen die zich inschrijft voor een busverplaatsing om er rekening mee te houden dat we jullie het privilege geven om niet vooraf te moeten betalen. Uiteraard heeft dat voor ons consequenties wanneer sommigen dan hun kat sturen. Voor de verplaatsing naar Antwerp waren er dat opnieuw een tiental, sommigen zelfs zonder een berichtje na te laten. Niet alleen laten die mensen ons achter met een mogelijke financiële put maar tevens is het mogelijk dat anderen zich niet meer konden inschrijven wegens zogezegd ‘volzet’. Wij denken eraan om een ander systeem voor inschrijven in te voeren (met betaling vooraf) maar dat zouden we toch liever achterwege laten indien mogelijk.
Bij deze ook wel verduidelijken dat er altijd situaties zijn waarbij een afzegging onvermijdbaar is. Dat begrijpen we zeker ook wel. Maar een simpel berichtje van zodra zo’n situatie zich voordoet is het enige wat we dan kunnen vragen.

Ook altijd ruim op tijd aanwezig zijn voor de aanmelding voor het vertrek!

Dit jaar organiseren we geen kaarting omdat het heel moeilijk is om dit te organiseren doordat we momenteel moeilijk kunnen inschatten hoe ons seizoen verder zal verlopen. In principe is er voor volgend seizoen wel weer een kaarting voorzien.

Onze sponsors: