NIEUWSBRIEF

KnipselWe naderen zo stilaan het einde van het seizoen. Een seizoen waarin we toch ietwat verrassend de finale speelden. Een seizoen waarin we het na nieuwjaar wat moeilijker kregen om onze stempel op de matchen te drukken. Een seizoen waarin we voor de eerste keer in de geschiedenis Play-off 2 mochten spelen. Maar ook een seizoen waarin onze buren van KV Kortrijk billenkoek kregen van een gemotiveerde groep spelers uit Roeselare. Dat zijn de matchen waarvoor je het als supporter doet!

We starten overigens nog met heuglijk nieuws want we kunnen een ‘vers geperst’ bestuurslid voorstellen, nl. Peter Verkest. Peter is al jarenlang trouwe supporter en maakt ook al jaren de meeste verplaatsingen mee met onze bus. Dat Peter zich nu wil engageren als bestuurslid is wellicht een logisch gevolg daarvan. We wensen Peter alvast veel succes bij het uitoefenen van het omvangrijke pakket taken die je als bestuurslid voor de kiezen krijgt! Al betekent dit ook dat alles nu onder 5 mensen kan verdeeld worden wat natuurlijk ook een vooruitgang is als bestuur. Al mogen we uiteraard ook onze vaste medewerkers niet vergeten waar we elke verplaatsing kunnen op rekenen.

Op onze maandelijkse vergadering gisteren beslisten we ook dat we een nieuwe formule zullen toepassen voor ons eindeseizoensfeest, of de souper zoals we die eigenlijk allemaal noemen. De eerst vooropgestelde datum ging voor heel wat vaste supporters moeilijk liggen en na rijp beraad hebben we beslist om het over een volledig andere boeg te gooien wat betreft de souper. Momenteel kunnen we nog niets meer vertellen daar enkele details nog ingevuld moeten worden. Maar van zodra we meer weten zullen jullie het te horen krijgen. De €1-kortingen van het voorbije seizoen zullen uiteraard meegenomen worden naar de nieuwe formule.

We kunnen ook al melden dat voor volgend seizoen alle prijzen rondom lidgeld en busprijzen gelijk zullen blijven. Wie die nog eens wil bekijken kan hier terecht.

Langs deze weg willen we ook nog eens alle sponsors, medewerkers en supporters bedanken voor een schitterend seizoen. Wij hopen ook volgend seizoen op jullie te kunnen rekenen!
Onze sponsors

Bestuur KSVR Till I Die

and always remember…
Good things take time