Nieuwsbrief

De wereld blijft niet stilstaan, wat maakt dat we stilaan naar de eerste training van onze troepen gaan. We konden ondertussen Guy Dufour en Marko Maletic toevoegen aan onze selectie. Welkom alvast aan beiden! Maar ook bij de supportersclub zitten we niet stil. Hieronder kan je alvast wat nieuws sprokkelen waarmee we jullie hopelijk gelukkig zullen maken.

Eerst en vooral willen we jullie een nieuw systeem voorstellen om onze leden te belonen. Reeds jaren belonen we hen op het einde van het seizoen met een korting per verplaatsing die ze mee waren met de bus. Het bedrag van die korting kon eigenlijk enkel aangewend worden voor hen die naar onze souper konden komen. Sinds dit seizoen zullen we de €1 korting vervangen door één loyalty-punt per verplaatsing. De naam zegt het zelf, we willen onze loyale leden belonen. Eén loyalty-punt heeft het equivalent van €1, dat blijft dus hetzelfde.
Wat veranderd er dan concreet? Die punten zullen op verschillende, vooraf bepaalde, tijdstippen gebruikt kunnen worden. In principe met een beperking in aantal per activiteit. In principe dus, want voor onze BBQ die eraan komt maken we een éénmalige uitzondering, daar alle punten van vorig jaar nog ontvangen moeten worden. Hopelijk vinden jullie dit een betere en meer eerlijke beloning.

Op zaterdagmiddag 24 juni organiseren we dus onze allereerste BBQ in de voorbereidingsperiode. Een nieuw concept dat hopelijk aanslaat. Dat de volledige spelersgroep acte de présence geeft zal daar ongetwijfeld toe bijdragen. Op de website van KSVR kan je meer info vinden omtrent inschrijving en andere info. We hopen alvast op jullie massale aanwezigheid. Onze leden omslagfotokrijgen alvast een korting!

Prijs niet-leden: €20
Prijs leden: €15
Max. in te wisselen loyalty-punten: 15

Op onze BBQ zal u zich ook lid kunnen maken voor komend seizoen. Alle info kan u hier nog eens terugvinden.
Max. in te wisselen loyalty-punten: 5

received_10209645280952579Proficiat aan onze peter Carlo Damman! Afgelopen vrijdag was een afvaardiging van KSVR Till I Die aanwezig op het burgerlijk huwelijk van Carlo en zijn kersverse toptransfer Yasmine. Carlo was blij verrast met onze afvaardiging! Ook Bagoe was een aandachtig toeschouwer.

Uiteraard zal KSVR Till I Die ook weer present zijn op de eerste training op dinsdag 20 juni en zal u een pintje of Cola kunnen drinken aan democratische prijzen.