Busverplaatsing naar Crawley

_64253286_broadfielstadiumwideempicsSchrijf hier in!

Op 28 juli is er als afsluit van de stage op Engels grondgebied een oefenwedstrijd gepland tegen Crawley Town FC. Heel wat supporters lijken uit te kijken naar deze ‘Europese’ verplaatsing. Meteen schoot supportersclub KSVR Till I Die in gang om deze verplaatsing ook met de bus te doen.

Omdat alle shuttles reeds volzet waren voor die datum en tijdslot hebben we noodgedwongen moeten beslissen om de overzet met de Ferry te maken. Er is in eerste instantie slechts 1 bus voorzien. Indien we genoeg inschrijvingen op de reservelijst hebben staan kunnen we eventueel informeren voor een tweede bus. Maar dat zal niet evident zijn gezien het feit dat er ook op de boot nog weinig plaatsen over waren. Hieronder kan u alle info vinden om u in te schrijven.

Kostprijs: €50 (bus + overzet)

Betalingsmogelijkheden:

  • Overschrijven op BE51 8916 8402 9862 met vermelding van naam of namen en ‘Crawley’
  • Persoonlijk afgeven aan een bestuurslid

Inschrijven:

  • Iedereen kan inschrijven of registreren vanaf maandag 2 juli om 18u. De link voor inschrijven zal op dat tijdstip op onze website komen en gedeeld worden op onze facebookpagina. Opgepast: u kan maar 1 naam per keer inschrijven. Andere invullingen van het formulier zullen volledig geschrapt worden.
  • Wie zich inschrijft zal een bericht krijgen om te storten. Daarvoor hebben we een deadline voorzien. Als het bedrag, 48u na ontvangst van het bericht, niet op onze rekening staat, we geen bewijs van storting ontvangen hebben of het bedrag niet persoonlijk werd ontvangen, gaat uw plaats naar de volgende op de lijst.

Andere praktische zaken:

Iedereen moet zijn identiteitskaart meehebben. Zoniet zal u moeten achterblijven in Calais (en hebt u iemand anders de kans ontnomen om mee te gaan).

Iedereen jonger dan 18 jaar, en die niet begeleid wordt door de ouders, moet een toestemming mee hebben van de ouders die opgemaakt is in de gemeente waar ze wonen met een stempel van de gemeente! Heel belangrijk want men is daar zeer streng op!

Het is zeer belangrijk dat we ons aan de doorgegeven tijdstippen houden. Anders komen we in de problemen met de rij- en rusttijden van onze 2 chauffeurs. Na de wedstrijd moeten we dus zo goed als meteen vertrekken om onze ferry te halen!

In Groot-Brittanië is men zeer streng op voetbalsupporters. Hou daar voor jezelf en voor de andere supporters rekening mee!! Zo kom jij en anderen niet voor onaangename situaties te staan.

Uiteraard dient u voor deze trip zelf te voorzien in financiële middelen (Engelse pond). Normaal gezien kan je ook wisselen op de Ferry (ook op de terugweg). Maar wie 100% zeker wil zijn vraagt ze tijdig in zijn bankkantoor.

Uurregeling:
6u45 vertrek Roeselare
8u45 aankomst Calais ferry haven
9u50 overtocht Calais-Dover
10u15 aankomst Dover lokale tijd
± 12u30 aankomst stadion
17u15 stipt vertrek aan stadion naar Dover
19u15 aankomst ferry haven Dover
20u15 overtocht ferry
22u45 aankomst Calais ferry terminal (belgische tijd)
00u45 aankomst Roeselare